DĚKUJEME, ŽE VOLÍTE NEJVYŠŠÍ KVALITU ··· 100% CRUELTY-FREE···100% PŘÍRODNÍ···100% INDIE ZNAČKY···CERTIFIKOVANÉ BIO.
LOVINAH SKINCARE

Novinka

LOVINAH - Luxusní noční pleťové sérum s bakuchiolem a ceramidy - GREEN CAVIAR


Vysoce koncentrovaný elixír krásy s obsahem bakuchiolu, chlorofylu ze zeleného kaviáru, ve vodě rozpustném vitamínu C či ceramidů například. Toto sérum oceníte jak přes den, tak přes noc. Aplikujte jej jako poslední vrstvu na váš oblíbený hydratační krém pro extra výživu a anti-aging účinek, nebo přímo na vyčištěnou pleť samostatně nebo ve spojení s Lovinah Goddess Glow nočním balzámem. 3 kapky bohatě stačí, vydrží vám i rok. Více >>

3 410 Kč s DPH

Objem
5ml 30ml
ks
Objem Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
LOVINAH - Luxusní noční pleťové sérum s bakuchiolem a ceramidy - GREEN CAVIAR 30ml Vyprodáno 3 410 Kč
LOVINAH - Luxusní noční pleťové sérum s bakuchiolem a ceramidy - GREEN CAVIAR 5ml Skladem 1 150 Kč

Retinolové sérum se zeleným kaviárem a ceramidy uvádí Lovinah jako propracovanější náhradu za sérum Royal-C. Obsahuje různé formy retinolu (bakuchiol či granaktivní retinoid) plus různé vzácné rostlinné oleje s obsahem pro vitamínu A, rostlinný kaviár z mořských řas, inovativní extrakt z rambutanu, NP ceramidy a řadu dalších superúčinných složek. 

Toto úžasné noční sérum funguje jako multifunkční zkrášlující elixír pro všechny typy pleti, včetně té citlivé. Vaši pleť během zaslouženého nočního odpočinku doslova probudí. Provede jemnou chemickou exfoliaci a odhalí novou a krásně zářící pleť. Jemně čistí regeneruje, vyhlazuje a minimalizuje drobné linky a vrásky a pomáhá hojit i pupínky a další kožní nerovnosti. Sérum má opravdu silné účinky, přesto působí velmi šetrně a je vhodné pro všechny typy pleti, včetně té citlivé. Doporučujeme s jeho používáním však začínat pozvolna, aby si pokožka na působení nových účinných látek zvykla. Sérum neobsahuje samozřejmě žádná přidaná umělá barviva, parfemaci, minerální oleje, triethanolamin, mastek, benzophenon a další.

AKTIVNÍ SLOŽKY A JEJICH VLASTNOSTI

HYDROXYPINACOLONE RETINOATE (0,5%) - jemný a stabilní ester kyseliny retinové, který pokožka nepotřebuje měnit na kyselinu retinovou, ale může jej okamžitě využít. Je vysoce stabilní a pomalu se uvolňuje, takže dokáže v pleti zůstat a působit až 15 hodin. Pomáhá zlepšovat texturu pokožky, exfoliuje, zmírňuje nahromadění odumřelých buněk, podporuje produkci kolagenu a přispívá tak k hladší, pružnější, jemnější a zářivě vypadající pleti. Pomáhá také zmírnit drobné linky a vrásky, zmírňuje nežádoucí hyperpigmentaci, minimalizuje póry a harmonizuje tvorbu nadměrného kožního mazu. 

ICONICA® (Retinaldehyde) 0.2%: patentovaná složka, aktivní forma vitamínu A1, která je pro pleť metabolicky dostupnější, takže je rychleji využije. Nemá také nežádoucí dráždivé účinky, jako mívá retinol (vitamín A). Retinaldehyd je silný antioxidant, působí protizánětlivě, podporuje obnovení přirozené kožní bariéry, aktivuje regeneraci pleťových buněk a posiluje a chrání kolagenová vlákna v pleti před poškozením. Funguje také jako účinný zmizík na jemné vrásky, rýhy i pigmentové skvrny, sjednocuje tón pleti a dodává jí krásně rozzářený vzhled. Je skvělý i na pokožku, kterou trápí akné - působí protizánětlivě a urychluje hojení pupínků.

SYTENOL® A (BAKUCHIOL) 2%: silný antioxidat, který funfuje jako přírodní alternativa retinolu, avšak bez nežádoucího podráždění nebo zvýšené fotosenzivity. Podobně jako retinol podporuje přirozené regenerační procesy v pleti, zmírňuje vrásky, pomáhá minimalizovat hyperpigmentaci, bojuje proti akné, a obecně zlepšuje pevnost a pružnost pleti. Sytenol A je pravá, a z více než 99 % čistá forma extraktu z bakuchiolu. Ve většině produktů s bakuchiolem je totiž místo extraktu použit olej ze semen, který často nebývá čistý a může obsahovat různé deriváty. Sytenol A je inovativní patentovaná složka s certifikací Natrue, registrovaná v Reach jako nová kosmetická složka a jeho anti-age efektivitu a další účinky potvrzuje několik klinických studií. 

EXTRAKT Z LISTŮ RAMBUTANU 2%: silný antioxidant a přírodní alternativa retinolu, který působí synergicky s dále obsaženým bakuchiolem. Rambutan je ovocný strom, který roste v jihovýchodní Asii. Lovinah konkrétně pro své produkty dováží listy rambutanu z Vietnamu, kde jsou sklízeny udržitelným způsobem. Extrakt z nich má mnoha studiemi potvrzené anti-age účinky. Podporuje přirozenou produkci kolagenu, čímž přispívá k pružnosti pokožky a snižuje výskyt vrásek. Pokožku také krásně rozjasňuje a sjednocuje její odstín.

EXTRAKT ZE ZELENÉHO KAVIÁRU: tento typ kaviáru se vyrábí ze speciálního druhu mořských řas, kterým se říká jinak také mořské hrozny, protože mají podobu trsu s drobnými kuličkami. Zelené řasy obsahují široké spektrum látek blahodárných pro celý lidský organismus. Mají v sobě obrovské množství minerálních látek, antioxidantů, vitamínů (zejména A a C), polysacharidů, omega mastných kyselin a také chlorofylu. Fungují jako dokonalá výživa pro pleťové buňky a pomáhají jim také zbavovat se nahromaděných toxických látek. Jsou efektivním prostředkem proti předčasnému stárnutí a díky vysokému obsahu antioxidantů pomáhají pleť chránit před poškozením volnými radikály ze znečištěného prostředí. Mořské řasy vyrovnávají nestabilní pH pleti na neutrální, obnovují její přirozenou ochrannou bariéru, pokožku do hloubky hydratují, přirozeně uzavírají póry, a dokonce pomáhají vyrovnávat nejednotný pleťový tón. Podporují tvorbu kolagenu a díky tomu přispívají také k pevnější a pružnější pleti. V kosmetickém průmyslu se extrakty z mořských řas využívají jako esence do anti-aging produktů nebo přípravků na podrážděnou a aknózní pokožku.

CERAMIDY NP: mají identickou struktury jako ceramidy, které se přirozeně nacházejí v pleti. Ceramidy tvoří zhruba 50 % pokožky a mají naprosto zásadní roli v ochranné funkci pleti - jsou součástí hydrolipidového filmu, a kromě toho působí také jako pojivo mezi kožními buňkami, drží je pohromadě. Ceramidy pokožku výborně zvlhčují a vyživují. Pomáhají pleti hospodařit s vlhkostí a snižují ztráty vody v pleti. Obnovují přirozenou ochrannou bariéru pleti, pomáhají zmírňovat viditelné známky stárnutí a pomáhají také zmírňovat případné podráždění z retinolových složek pomocí tzv. sendvičové metody.

TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE: vysoce stabilní, v oleji rozpustný ester vitaminu C, který se výborně vstřebává do pokožky. Pomáhá zmírnit negativní vliv nadměrného slunění a zvyšuje životaschopnost kožních buněk až o 30 % ve srovnání s kyselinou l-askorbovou. Na rozdíl od ní také pleť nedráždí a nevysušuje.

CACAY OLEJ: bohatý na kyselinu linolovou (obsahuje jí více než šípkový a arganový olej), což je omega-6 mastná kyselina, která pomáhá redukovat jizvy, akné a další nedokonalosti. Obsahuje až o 50 % více vitamínu E (tokoferol) než arganový olej. Vitamin E je výborným antioxidantem, který pomáhá v boji proti volným radikálům způsobujícím předčasné stárnutí a pomáhá minimalizovat poškození způsobené UV záření na kůži. Cacay je taktéž nabitý vitamínem A (retinolem). Obsahuje třikrát více vitamínu A než šípkový olej. Přispívá ke zlepšení pružnosti pleti, zvyšuje produkci kolagenu a elastinu a posiluje pevnost, přirozenou hutnost a objem pokožky.

DALŠÍ SLOŽKY A JEJICH VLASTNOSTI

Třtinový skvalan - čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Jedná se o polyfunkční produkt s vynikající roztíratelností a je velmi dobře absorbován kůží. Zabraňuje ztrátě vlhkosti a obnovuje pružnost pokožky a její flexibilitu. Pokožce dodává měkký, hedvábný a nemastný pocit. Je nenahraditelným základem pro vysoce kvalitní kosmetické emulze. Vykazuje lepší senzorické vlastnosti než olivový skvalan.

Vlastnosti třtinového skvalanu:

  • Změkčovadlo: proniká kůží, které dává měkký a jemný povrch
  • Nekomedogenní
  • Snižuje výskyt vrásek
  • Obnovuje lipidovou bariéru pokožky
  • Zlepšuje pružnost pokožky
  • Vytváří měkký film na povrchu pokožky a pomáhá  tak udržovat hydrataci pokožky
  • Má výbornou kompaktibilitu s kůží, díky své podobnosti s přírodními lipidy pleti
  • Hedvábný "suchý" olej s velmi dobrou penetrací (pronikání do pokožky)
  • Začleněný do olejové fáze dodává emulzím velmi jemnou strukturu
  • Velmi stabilní vůči oxidaci
  • Poskytuje ochranu před působením tepla na vlasy
  • Zlepšuje lesk a pružnost vlasového vlákna

Baobabový olej - je extrahován ze semen plodů, které rostou na afrických stromech baobabech. Z tohoto ovoce se vyrábí nejen superpotravinový doplněk stravy ve formě prášku (obsahuje obrovské množství antioxidantů), ale také olej. Olej z baobabových plodů je velmi bohatý na živiny – obsahuje všechny tři omega-mastné kyseliny: omega 3, 6 a 9, obsahuje také některé vzácné mastné kyseliny a řadu vitamínů (například vitaminy A, D, E, C a K), dále v něm najdete kyselinu dihydrosterkulovou, malvalovou, arachidovou, linolovou, olejovou, palmitovou a stearovou. Baobabový olej regeneruje, vyživuje a léčí poškozenou pokožku, odstraňuje otoky a vaky pod očima, zvyšuje produkci kolagenu, léčí zánětlivé kožní stavy, jako je ekzém a psoriáza.

CO2 výtažek oleje z černuchy seté - Nigella sativa je vynikající zdroj kyseliny listové, vitaminů A, E či skupiny B, minerálů (železo, zinek, hořčík, vápník) i nenasycených mastných kyselin. Olej má protizánětlivé a antimikrobiální účinky, zjemňuje pleť a podporuje její hydrataci. Černuchový olej je vhodný při akné nebo lupénce a pro citlivou, alergickou či ekzematickou pokožku. Výborně ji regeneruje a zmírňuje alergické projevy jako svědění a zarudnutí. Také podporuje přirozenou mikroflóru pleti, čímž zvyšuje její odolnost vůči vnějším vlivům.

Habešský olej (katrán etiopský) -  jedinečná molekulární struktura tohoto čirého, lehkého oleje, která se v jiném přírodním oleji nevyskytuje, umožňuje snadnou aplikaci a rozetření oleje bez nepříjemného pocitu mastnoty. Habešský olej obsahuje řadu esenciálních nenasycených mastných kyselin, bohatý je na kyselinu linolovou a linolenovou. Kyselina linolová je omega-6 mastná kyselina, která stimuluje regeneraci pleti, zatímco kyselina linolenová se řadí k omega-3 mastným kyselinám a působí protizánětlivě, pleť zjemňuje a podporuje buněčnou komunikaci.

Vlastnosti habešského oleje

  • Vysoká hydratace, díky níž podporuje vypnutí a jemnost pleti a redukci vrásek
  • Při aplikaci na pleť utváří účinnou bariéru proti vysychání pleti
  • Unavené pleti dodává lesk a propůjčuje mladistvý vzhled
  • Při aplikaci na vlasy se snadno vstřebává a dodává i suchým vlasům lesk
  • Díky obsahu omega-9 nenasycených mastných kyselin napomáhá vlasům získat zdravý, zářivý vzhled
  • Podporuje ochranu vlasů před vnějšími vlivy a působí proti zacuchávání

Datlový výtažek - podporuje obnovu kožních buněk, dodává pleti jas a pěstěný vzhled, hydratuje a zesvětluje skvrny. Bývá součástí anti-agingové kosmetiky a výrobků pro suchou pleť. Výtažek z datlí je oblíbenou součástí kosmetických produktů pro své protizánětlivé a anti-agingové účinky. Fungují jako parfemační činidlo, vyhlazují a zpevňují pleť a vyrovnávají její barevný tón.

  1. Olej ze semen ořešáku cacay, taccy nut - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS. Cacay oil. 
  2. Skvalan - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS.
  3. Olej ze semen katránu etiopského - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS. Crambe Abyssinica seed oil.
  4. Výtažek ze semen datlí - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS. Phoenix Dactylifera seed extract. 
  5. Kaméliový olej - emulgační činidlo, změkčuje pokožku, hydratuje a vyživuje, zlepšuje prokrvení, stimuluje růst nových kožních buněk a výborně hojí, chrání kůži a vlasy před poškozením volnými radikály, zvyšuje pružnost pleti, pomáhá léčit její zánětlivé reakce a zpomaluje projevy stárnutí. Camellia Japonica seed oil.
  6. Olej ze semen granátového jablka - jeden z nejsilnějších antioxidantů, potlačující předčasné stárnutí kůže. Punica Granatum seed oil.
  7. Dimethyl Isosorbide (and) Hydroxypinacolone Retinoate - Granactive retinoid.
  8. Vitamin C - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS. Tetrahexyldecyl Ascorbate.
  9. Bakuchiol - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS. Stenol A. 
  10. Rambutan - Nephelium Lappaceum Leaf Extract.
  11. Dvouzubec chlupatý - výtažek s protistárnoucím účinkem, přispívající ke zpevnění a rozjasnění pokožky. Bidens Pilosa extract.
  12. Mungo fazolky - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS. Vigna Aconitifolia.
  13. CO2 výtažek oleje z černuchy seté - Nigella sativa CO2 oil.
  14. Dicaprylyl Carbonate/ Cetiol® CC - inovativní suché změkčovadlo, které může výrazně zlepšit smyslové vlastnosti přípravku, na pokožce vytváří ochranný film a zvyšuje pronikání látek do pokožky, často se používá jako přírodní alternativa silikonového oleje, má schopnost zvlhčit pleť, která je potom měkká, hladká a na dotek sametová, po aplikaci nezanechává mastný pocit.
  15. Výtažek ze zelených řas/ zelený kaviár - podrobný popis vlastností najdete v kategorii POPIS. Caulerpa Lentillifera Extract.
  16. Opuncie mexická - kmenové buňky. Opuntia Ficus-Indica plant cells.
  17. Ceramidy NP.
  18. Olej ze zelených řas/ zelený kaviár - Caulerpa Lentillifera Oil
  19. Borůvkový olej - Vaccinium Corymbosum (Blueberry) Seed Oil,
  20. Lecithin
  21. Výtažek z mikrocitrusu australského - Microcitrus Australasica Fruit (Caviar Lime) Extract.
  22. Dipalmitoyl Hydroxyproline - podporuje kontrakci a přestavbu kolagenových vláken – zlepšuje napětí a pevnost pleti.
  23. Prášek z červené mořské řasy - přírodní zahušťovadlo, antioxidant, pomáhá pokožku celkově regenerovat, zklidňuje, změkčuje a zjemňuje. Corallina Officinalis extract.
  24. Výtažek z Gotu kola/ pupečník asijský - zlepšuje pružnost pokožky, hojí rány. Centella asiatica extract.
  25. AHA Kyseliny z brusnice borůvky, cukrové třtiny, pomerančovníku sladkého, citroníku pravého, cukrové třtiny a vrby bílé - používají se k vyhlazení kůže, povrchových a jemných vrásek, mají exfoliační vlastnosti, dodávající pokožce zářivý vzhled. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Vaccinium Myrtillus Fruit/ Leaf Extract & Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract & Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract & Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract Lactobacillus/ Salix Alba Bark Ferment Filtrate.
  26. Malachitový extrakt - Malachite Extract.
  27. Vitamin E - D-alpha tocopherol.
  28. Výtažek z listů rozmarýnu - antioxidant a přírodní konzervant, je antibakteriální, zabraňuje množení bakterií a znehodnocení výrobku. Rosmarinus officinalis leaf extract.
  29. Retinal - Retinaldehyde.
  30. Olej z heřmánku modrého - vyznačuje se sytě modrou barvou, díky přirozeně vysokému obsahu azulenu, výrazně podporuje hojení a regeneraci pokožky, urychluje hojení jizev, zanícené pleti, či pokožku postiženou ekzémem. Tanacetum annuum oil.
  31. Olej z řebříčku - silice obsahuje azulen, má adstringentní, antiseptické, čistítí účinky, je vhodný na akné, zanícenou a nečistou pleť) oil. Achillea millefolium.

Použijte 3 kapky séra a vmasírujte jej do pokožky krouživými pohyby. Kromě tváře jej lze použít i na krk a dekolt. Používejte nejlépe přes noc, aby vaše pokožka dosáhla optimální regenerace. 

Tento úžasný noční elixír krásy je vhodný pro všechny typy pleti. Používejte jej pravidelně pro hydratovanou, zdravou a zářící pleť. 

ZÁSILKOVNA a BALÍKOVNA - NA POBOČKU

1-2 PRACOVNÍ DNY

65 KČ

DO 5 KG

ZDARMA

NAD 3000 KČ, DO 5 KG

KURÝR - WE|DO

1-2 PRACOVNÍ DNY

110 KČ

DO 10 KG

ZDARMA

NAD 4500 KČ

ČESKÁ POŠTA - BALÍK NA POŠTU

1-3 PRACOVNÍ DNY

115 KČ

DO 2 KG

ZDARMA

NAD 5000 KČ, DO 2 KG

ČESKÁ POŠTA - BALÍK DO RUKY

1-3 PRACOVNÍ DNY

130 KČ

DO 3 KG

ZDARMA

NAD 5500 KČ, DO 3 KG

Lovinah LogoLovinah brand je skutečnou oslavou posvátné krásy a léčivých bylinných tradic Afriky. Naše nadpřirozená péče o pleť je inspirována starodávnými africkými tajemstvími krásy a staletými tradičními africkými botanickými složkami používanými k léčbě kožních problémů. Tato inspirace je dále využita pro formulaci pečujících a především korektivních přípravků pro pleť, která je již postavena na vědecké síle moderních technologií. Nic není testováno na zvířatech.

Lovinah nabízí řadu luxusních, vysoce výkonných a multifunkčních produktů čistě přírodního původu, které jsou navrženy tak, aby na buněčné úrovni opravily vážné kožní problémy jako jsou hormonální a cystické akné, předčasné stárnutí, hyperpigmentace nebo dehydratace a viditelně tak zlepšily stav pokožky.

Jedná se o profesionální kosmetiku, která se v USA používá v luxusních kosmetických salónech, jež namísto syntetických a alergenních složek typu  PEGy, karbomery, ftaláty, polymery, silikony, sulfáty (SLS), parabeny, vedlejší ropné produkty (propylene glycol), barvy FD&C/ D&C, Triethanolamine (TEA)/ Diethanolamine (DEA), umělé vůně, dimethicone, phenoxyethanol apod., používá přírodní konzervanty, vzácné exotické oleje, bylinné extrakty - důraz je kladen, aby pocházely z afrického kontinentu. Toto vše je formulováno s bioaktivními kosmetickými látkami, které jsou testovány pouze na lidské kůži pro svou účinnost. Řeč je o enzymatických peptidech, lipidech, mořských řasách, přírodním retinolu (bakuchiol), minerálech (koloidní zlato), vitamínech (A, C, E a jiné), kyselinách (AHA, BHA) apod. 

LOVINAH - Africká Královna

LOVINAH je luxusní, přesto cenově dostupná, značka korektivní kosmetiky původem z Texasu, kterou vyrobila náročná žena pro náročné ženy, které od svých produktů v péči o pleť vyžadují více. Svým složením a krásným obalem připomíná klenoty, které se skutečně vyjímají na poličce vaší koupelny. Složení je jedinečné - stačí si přečíst seznam složek na etiketě každěho produktu. Produkty na bázi fermentovaných hydrolátů, izotonické mořské vody nebo exotických olejů jsou obohacené o jemný prášek z drahokamů, exkluzivní výtažky z rostlinných kmenových buněk a účinné látky, jako jsou peptidy používané převážně profesionálními značkami v salonech. O co Lovinah produkty určitě 'obohaceny nejsou' jsou tradiční silikony, parabeny, alergenní pěnidla a jiné toxické složky.

Lovinah vám přináší profesionální úroveň krásy do vašeho domova na bázi přírody. Pokud se chcete dozvědět více, klikněte výše na nadpis Lovinah - Africká Královna a začtěte se do našeho článku, věnovaného této úžasné značce, kterou tak s Honzou oba milujeme. 

lovinah skincare

Kontaktujte nás

NUZBOZ s.r.o.
nám. T.G. Masaryka 1281
76001 Zlín
Zlínský
Česká republika

© NUZBOZ s.r.o. / 2019 - 2021
system pronájem e-shopu Upgates, Mapa stránek