LOVINAH je značka korektivní dermokosmetiky pro náročné ženy. Svým složením i krásnými obaly připomíná luxusní přírodní klenoty. Právě složení je také často obohaceno o jemný prášek z různých drahých kamenů, který přípravkům dodává nejen nádherné barvy, propůjčuje jim své harmonizační účinky a dává jim také spirituální přesah. Za každým produktem stojí příběh a spousta pečlivé práce. LOVINAH nabízí nejen přípravky pro péči o pleť, ale také pro ošetření pokožky celého těla a krásné paletky dekorativní kosmetiky.

Jak LOVINAH vznikla?

Značku založila Joy Eckhart po tom, co si prošla kompletním vyhořením kvůli náročné práci a třem po sobě jdoucím těhotenstvím. Začala mít zdravotní problémy, které se samozřejmě projevily i na její pleti a začalo ji trápit cystické akné. Odmítla hormonální léčbu a rozhodla se zvolnit a vrátit se zpátky ke kořenům. Spojila znalosti, které jí předávala její babička, tradiční nigerijská bylinkářka, spolu s vědeckými přístupy, jež si osvojila při studiu biochemie. A zrodila se LOVINAH.

Lovinah Sera

Čím je LOVINAH tak speciální?

LOVINAH je unikátní přírodní kosmetika, která v sobě spojuje vědecké a inovativní postupy spolu s přírodním bohatstvím a starodávnou africkou moudrostí. Od ostatních značek, které jsou dostupné na českém trhu, se liší právě použitými bylinami, jež rostou pouze na africkém kontinentu. S LOVINAH si můžete být jistí, že své pleti dopřáváte opravdu jedinečný zážitek, jaký vám jiná kosmetika nedá. Tato kosmetická péče se svými účinky vyrovná drahé profesionální kosmetice typu Dermalogica apod., ovšem bez použití syntetických silikonů, parabenů, alergenů a konzervantů.

Její produkty obsahují aktivní složky používané profesionálními značkami. Jsou to například peptidy, ceramidy, kyselina hyaluronová, AHA kyseliny, laktobacily, přírodní retinol, kmenové buňky, lipozomalni technologii atd. Takto účinné složky najdete v málokteré přírodní kosmetice. V té konvenční je najít lze ovšem v kombinaci s látkami, které si na pleť dávat určitě nechcete, a za naprosto nesrovnatelné ceny. LOVINAH využívá laboratorních technologií a tyto aktivní složky získává z takzvaných “zdravých přírodních zdrojů” - mořských řas, rostlinných kmenů a dalších.

Kromě dalších přírodních pokladů má LOVINAH v nabídce také mikrodermabrazivní diamantový peeling Honey Glow. Mikrodermabráze je procedura, kterou jste doteď mohli absolvovat pouze v dermatologickém studiu. Díky Joy si ji můžete dopřát i doma bez speciálního přístroje. Je úplně stejně efektivní. Kromě základního peelingového efektu minimalizuje také rozšířené póry, vyhlazuje různé kožní nerovnosti, zjemňuje vrásky a různé jizvičky včetně strií! Použijte tento peeeling nejen na tvář, ale také na krk, dekolt, ňadra, hýždě, stehna - zkrátka jakoukoliv problematickou část vašeho těla jež vyžaduje 'vyhladit'.

Honey Glow peeling

Klenoty z africké přírody

Kompozice produktů LOVINAH obsahuje super vzácné rostlinné složky, jako je například modrý egyptský leknín, dračí krev či bílé lanýže. Dále Joy přidává osvědčené zkrášlovací prostředky, na které africké ženy nedají dopustit - černý čaj, rooibos nebo nigerijské bambucké máslo. Formulace produktů je pak často korunována koloidním zlatem a dalšími drahými kovy či drahými kameny - diamantovým prachem, ametystem apod.

Maska Dragons BloodMaska Blue Butterfly

Je LOVINAH pro každého?

LOVINAH funguje tak, aby vaší pleti vrátila zdravý a mladistvý vzhled bez vrásek, pupínků či pigmentových skvrn. Joy svými produkty myslí na každý typ pleti. Nicméně složení LOVINAH je opravdu velmi aktivní, funguje na buněčné úrovni a povzbuzuje opravné procesy v pokožce. Proto na něj může opravdu velmi citlivá pokožka reagovat podrážděně. Doporučujeme proto produkty vždy vyzkoušet ve formě vzorečku a nebojte se nám ozvat a poradit se.

Značka LOVINAH má téměř 100% čistě rostlinné složení. Uznává však blahodárnou léčivou sílu včelích produktů, jako je mateří kašička či med. Mimo to nepoužívá žádné živočišné produkty, takže jsou všechny její produkty vhodné pro vegetariány, některé i pro vegany.

LOVINAH se může zdát na první pohled drahá. Jedná se však o produkty s vysoce koncentrovaným a plným složením. Bez zbytečných vycpávek a chemických látek. U každého produktu vám stačí pouze malé množství a většina z nich vám tak vydrží půl roku i déle.

Díky LOVINAH se bude cítit každá žena jako opečovávaná královna.lovinah