17 bodů do věrnostního systému

Výrobce: TERRE VERDI Certifikovaná BIO Kosmetika. Kód produktu: TVGOCO100

893 Kč s DPH

Upřesněte výběr produktu

30ml, 100ml


Skladem
ks
GoodOils pleťový odličovací olej Terre Verdi obsahuje mix vysoce účinných olejů, a to čajovníkový, ricinový, jojobový a arganový. Vše v BIO kvalitě. Pro doladění zklidňujícího aromaterapeutického prožitku je obohacen o silici římského heřmánku. Tento olej nejenom šetrně odličuje, čistí, ale i pěstí a regeneruje díky arganovému oleji. Make-up a nečistoty odstraňuje maximálně šetrně a díky olejovému základu zároveň velice účinně. Odstraňuje i dlouhotrvající make-up a rozpouští nadbytečný kožní maz. Je natolik jemný, že jej můžete použít i pro odlíčení očních partií bez podráždění či nepříjemného pocitu pálení. Je formulován pro všechny typy pleti.

vlastnosti oleje z kamélie olejné (bílý čajovník)

Po staletí široce využívaný v Japonsku, vzácný olej z kamélie olejné je velmi bohatý na nenasycené mastné kyseliny - omega 9, minerály jako jsou zinek, kalcium, železo, mangán a hořčík a vitamíny A, B a E, které poskytují antioxidační, dezinfekční a germicidní vlastnosti. Tento olej se nádherně vstřebává a hloubkově hydratuje, je vhodný pro všechny typy pleti, ale obzvlášť jej ocení lidé s akné, jizvami, vráskami a citlivou či mastnou pletí.
Thé Bianco - BIO čajovníkový olej od anglické značky Terre Verdi se vyrábí lisováním zralých semen ze stromu kamélie olejné za studena. Tyto vzácné stromy začnou produkovat semena až po 7 letech od sadby, a trvá celý rok než uzrají. Semena se poté sbírají ručně a lisují za studena. Proto je tento olej velmi vzácný a drahý. Stromy rostou ve vysokých nadmořských výškách v Japonsku a jsou samozřejmě v BIO kvalitě. Na trhu se nachází mnoho druhů čajovníkového oleje z Číny, jehož kvalita se s japonským originálem nedá srovnat. Pozor na levné náhražky.
Jak bylo výše zmíněno, olej z kamélie obsahuje přírodní skvalen. Co to vlastně je? Skvalen je součástí lidské kůže a jeho ztráta se považuje za jeden z důvodů stárnutí pokožky. V lidském těle skvalen dosahuje nejvyššího stupně ve dvaceti letech a poté rapidně klesá. Skvalen je vynikající anti-oxidant, zabraňuje poškození kůže UV paprsky a tvorbě pigmentových (stařeckých) skvrn, podporuje růst buněk, je antibakteriální a neirituje citlivou pokožku. Je vysoce absorpční a pokožku penetruje do hloubky.
Shrnutí vlastností ve zkratce: Terre Verdi BIO Olej ze semen kamélie:

regeneruje
omlazuje
hydratuje
vypíná pleť
působí proti vráskám a ztrátě pevnosti
omezuje tvorbu lupů
bez konzervantů a umělé parfemace - certifikován BIO

VLASTNOSTI RICINOVÉHO OLEJE

Ricinový olej intenzivně pečuje o suchou a citlivou pokožku, kterou aktivně regeneruje a chrání před dehydratací. Ricinový olej pleť zvláčňuje, hojí, snižuje viditelnost jizev a pigmentových skvrnek a zároveň eliminuje výskyt bradavic i drobných kožních výrůstků. Olej se báječně hodí pro péči o suchou náročnou pokožku obličeje i celého těla.

Ricinový olej je bohatý na množství kyseliny ricinolejové, která uzamyká v pokožce potřebnou hydrataci a současně chrání pleť před opětovným vysušením a podrážděním. Olej napomáhá přirozené regeneraci nejen suché pleti, zvláčňuje ji a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Pokožka je tak ochráněna před známkami předčasného stárnutí, a tím pádem i před tvorbou vrásek a jemných linek.

Ricinový olej intenzivně pečuje o suchou náročnou pokožku, vyživuje ji, zjemňuje a chrání před dehydratací. Stejně tak dobře pečuje o pokožku těla, regeneruje ji, snižuje viditelnost jizev a eliminuje výskyt bradavic. Je vhodný pro všechny typy pleti a pokožku nezatěžuje. Obzvláště jej ocení zralá pokožka, která časem ztrácí svou pružnost a pevnost svých kontur. Ricinový olej jí dodává hloubkovou výživu, díky které je pleť opět vypnutá, mladistvá a svěží. Ricinový olej zároveň pomáhá minimalizovat výskyt drobných vrásek a brání i jejich dalšímu vzniku.

VLASTNOSTI JOJOBOVÉHO OLEJE

Jojobový olej je svým složením velmi podobný přirozenému kožnímu mazu. Díky tomu je na pokožce jako doma a hlavní předností jojobového oleje je jeho schopnost normalizace kožního mazu. Díky tomu je vhodný pro každý typ pokožky, především pro smíšenou. Mastnou pleť jojobový olej zmatňuje a zmírňuje v ní produkci kožního mazu. Suchá místa naopak dostatečně promastí a vyživí. Pár kapek jojobového oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk.

Jojobový olej je velmi vhodný pro péči o všechny typy pleti. Patří k nejcennějším přírodním olejům. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky. Pravidelným používáním se citlivá, suchá a podrážděná kůže stává opět odolnou. Obsahuje vyvážený poměr pěstících látek s hojivou schopností. Pokožku ošetřuje, regeneruje, vyhlazuje a je vhodný i k péči o akné.

VLASTNOSTI ARGANOVÉHO OLEJE

Arganový olej se hodí k denní i noční pleťové péči, na ošetření jemné pokožky kolem očí a výborný je i jako vlasové sérum. Arganový olej platí za elixír mládí a je mu také přezdíváno "marocké zlato". Vyniká obsahem vitaminů A a E, které mají výborné antioxidační účinky a nachází se v něm také nezanedbatelné množství esenciálních mastných kyselin. Arganový olej má protizánětlivé účinky, chrání pleť před předčasným stárnutím a posiluje její přirozený ochranný film.

Arganový olej má také výborné regenerační účinky a pomáhá pleť zvláčňovat. Hodí se na suchou a citlivou pleť, je vhodný při akné, ekzémech i lupénce. Podporuje hojení ran či popálenin. Kromě toho ho můžete použít také na vlasy, hlavně na ty suché, které vyživuje, pomáhá je zpevňovat a dodá jim krásný lesk.

VLASTNOSTI SILICE ŘÍMSKÉHO HEŘMÁNKU

Éterický olej z heřmánku římského patří mezi ty, které jsou vzácné, a tudíž cenově dražší. Heřmánek římský byl nepostradatelnou bylinkou již ve starém Egyptě. Má vynikající protizánětlivé a protikřečové účinky a je také známý tím, že zklidňuje. Ulevuje od napětí, je vhodný při nespavosti a používá se při žaludečních nevolnostech. Heřmánek římský ocení také ženy, které trpí bolestivou menstruací, kdy je vhodné ho použít třeba k jemné masáži.

SLOŽENÍ
camellia oleifera (white tea) seed oil*, ricinus communis (castor) seed oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, argania spinosa (argan) kernel oil*, tocopherol (vitamin E), anthemis nobilis (roman chamomile) oil*, geraniol**, citronellol**, limonene**, linalool**
 * BIO složka
** Přirozený komponent esenciálních olejů

HODNOCENÍ ZAHRANIČNÍCH ZÁKAZNIC

TERRE VERDI CISTICI PLETOVY OLEJ

Kontaktujte nás!