Novinka

13 points to the loyalty system

LOVINAH SKINCARE Manufacturer: LOVINAH SKINCARE. Product code: LS-RC5

€ 26,80 incl. VAT

Specify product selection

5ml, 30ml


Skladem
ks

POPIS

Využijte všech výhod 8-hodinového spánku a probuďte se do krásy! Klíčem k vyživené, zářící pleti po probuzení je malé množství tohoto nočního elixíru krásy vmasírované do pokožky. Hrdinou je Bakuchiol olej, rostlinná alternativa retinolu, který, stejně jako tradiční retinol, podporuje obnovu buněk a produkci kolagenu. Noční sérum je nezbytný doplněk k vaší péči o pleť, vhodný pro každý typ pleti. Zatímco tradiční retinol může být pro citlivou pokožku příliš agresivní, Bakuchiol vám poskytne stejné výhody šetrně. Vzhledem ke svým protizánětlivým a antibakteriálním vlastnostem je také vhodný pro mastnou pokožku se sklonem k akné. Royal C Bakuchiol elixír je bohatý na antioxidanty, Cacay olej, výtažek z fazolek Vigny omějolisté, AHA kyseliny a vitamín C rozpustný v oleji, který hluboce vyživuje a hydratuje pokožku, zatímco snižuje viditelné známky předčasného stárnutí. Probouzet se do krásy se zářící pokožkou nikdy nebylo snazší!

AKTIVNÍ SLOŽKY A JEJICH VLASTNOSTI

Olej ze zelených řas/ Zelený kaviár - zelené řasy obsahují široké spektrum látek blahodárných pro celý lidský organismus. Mají v sobě obrovské množství minerálních látek, a hlavně chlorofyl. Společně pomáhají dokonale vyživovat buňky a zbavovat je nahromaděných toxických látek. Také vyrovnávají nestabilní pH na neutrální. Mořské řasy přenášejí hydrataci do vrchních vrstev kůže, přirozeně uzavírají póry, a dokonce pomáhají vyrovnávat nejednotný tón pleti. V kosmetickém průmyslu se extrakty z mořských řas využívají jako esence do anti-aging produktů nebo jako lék na podrážděnou a aknózní pokožku.

Cacay/ Taccy nut olej - zlatožlutý, lehce ořechovitě vonící olej získaný jemným lisováním za studena spojuje nejlepší vlastnosti některých nejcennějších kosmetických olejů. Je to účinná anti-aging složka. Obsahuje dvojnásobné množství kyseliny linolové a 50% více vitaminu E než arganový olej a má třikrát více retinolu než olej z broskvových semen. Jeho pravidelné používání zlepšuje vlhkost, pevnost a pružnost pokožky. Zlepšuje proces přirozené obnovy pokožky, má revitalizační efekt, dává pokožce hladkost a snižuje vrásky. Je dlouholetým pomocníkem v péči o pleť obyvatel Amazonie, kde roste. Je to suchý olej, který se okamžitě vstřebává do pokožky.

Třtinový skvalan - čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Jedná se o polyfunkční produkt s vynikající roztíratelností a je velmi dobře absorbován kůží. Zabraňuje ztrátě vlhkosti a obnovuje pružnost pokožky a její flexibilitu. Pokožce dodává měkký, hedvábný a nemastný pocit. Je nenahraditelným základem pro vysoce kvalitní kosmetické emulze. Vykazuje lepší senzorické vlastnosti než olivový skvalan.

Vlastnosti třtinového skvalanu:

  • Změkčovadlo: proniká kůží, které dává měkký a jemný povrch
  • Nekomedogenní
  • Snižuje výskyt vrásek
  • Obnovuje lipidovou bariéru pokožky
  • Zlepšuje pružnost pokožky
  • Vytváří měkký film na povrchu pokožky a pomáhá  tak udržovat hydrataci pokožky
  • Má výbornou kompaktibilitu s kůží, díky své podobnosti s přírodními lipidy pleti
  • Hedvábný "suchý" olej s velmi dobrou penetrací (pronikání do pokožky)
  • Začleněný do olejové fáze dodává emulzím velmi jemnou strukturu
  • Velmi stabilní vůči oxidaci
  • Poskytuje ochranu před působením tepla na vlasy
  • Zlepšuje lesk a pružnost vlasového vlákna

Baobabový olej - je extrahován ze semen plodů, které rostou na afrických stromech baobabech. Z tohoto ovoce se vyrábí nejen superpotravinový doplněk stravy ve formě prášku (obsahuje obrovské množství antioxidantů), ale také olej. Olej z baobabových plodů je velmi bohatý na živiny – obsahuje všechny tři omega-mastné kyseliny: omega 3, 6 a 9, obsahuje také některé vzácné mastné kyseliny a řadu vitamínů (například vitaminy A, D, E, C a K), dále v něm najdete kyselinu dihydrosterkulovou, malvalovou, arachidovou, linolovou, olejovou, palmitovou a stearovou. Baobabový olej regeneruje, vyživuje a léčí poškozenou pokožku, odstraňuje otoky a vaky pod očima, zvyšuje produkci kolagenu, léčí zánětlivé kožní stavy, jako je ekzém a psoriáza.

CO2 výtažek oleje z černuchy seté - Nigella sativa je vynikající zdroj kyseliny listové, vitaminů A, E či skupiny B, minerálů (železo, zinek, hořčík, vápník) i nenasycených mastných kyselin. Olej má protizánětlivé a antimikrobiální účinky, zjemňuje pleť a podporuje její hydrataci. Černuchový olej je vhodný při akné nebo lupénce a pro citlivou, alergickou či ekzematickou pokožku. Výborně ji regeneruje a zmírňuje alergické projevy jako svědění a zarudnutí. Také podporuje přirozenou mikroflóru pleti, čímž zvyšuje její odolnost vůči vnějším vlivům.

Habešský olej (katrán etiopský) -  jedinečná molekulární struktura tohoto čirého, lehkého oleje, která se v jiném přírodním oleji nevyskytuje, umožňuje snadnou aplikaci a rozetření oleje bez nepříjemného pocitu mastnoty. Habešský olej obsahuje řadu esenciálních nenasycených mastných kyselin, bohatý je na kyselinu linolovou a linolenovou. Kyselina linolová je omega-6 mastná kyselina, která stimuluje regeneraci pleti, zatímco kyselina linolenová se řadí k omega-3 mastným kyselinám a působí protizánětlivě, pleť zjemňuje a podporuje buněčnou komunikaci.

Vlastnosti habešského oleje

  • Vysoká hydratace, díky níž podporuje vypnutí a jemnost pleti a redukci vrásek
  • Při aplikaci na pleť utváří účinnou bariéru proti vysychání pleti
  • Unavené pleti dodává lesk a propůjčuje mladistvý vzhled
  • Při aplikaci na vlasy se snadno vstřebává a dodává i suchým vlasům lesk
  • Díky obsahu omega-9 nenasycených mastných kyselin napomáhá vlasům získat zdravý, zářivý vzhled
  • Podporuje ochranu vlasů před vnějšími vlivy a působí proti zacuchávání

Tetrahexyldecyl ascorbate - vysoce stabilní v oleji rozpustný ester vitaminu C, má vynikající penetraci do kůže a v důsledku toho nabízí zvýšenou ochranu proti UV-B. Životaschopnost kožních buněk se zvýší až o 30% ve srovnání s kyselinou l-askorbovou.

Datlový výtažek - podporuje obnovu kožních buněk, dodává pleti jas a pěstěný vzhled, hydratuje a zesvětluje skvrny. Bývá součástí anti-agingové kosmetiky a výrobků pro suchou pleť. Výtažek z datlí je oblíbenou součástí kosmetických produktů pro své protizánětlivé a anti-agingové účinky. Fungují jako parfemační činidlo, vyhlazují a zpevňují pleť a vyrovnávají její barevný tón.

Bakuchiol - je získáván ze semen rostliny Psoralea corylifolia (kushtanashini, babchi) s přirozenými vlastnostmi retinolu, které zvyšují produkci kolagenu, snižují výskyt vrásek a jemných linek a obnovují vaši pleť. Psoralea je bylinkou, která se používá v mnoha tradičních medicínách již po tisíce let. V současně době je také předmětem výzkumu ve farmakologii, a sice pro své antioxidační, antibakteriální, antimikrobiální a protizánětlivé účinky. Psoralea obsahuje látky, které podporují tvorbu pigmentu v pokožce, a tak nalézá své uplatnění u vitiliga a dalších stavů, kdy pokožka ztrácí přirozenou pigmentaci.

RITUÁL

Použijte malé množství tohoto elixíru krásy a vmasírujte do pokožky krouživými pohyby. Použijte na obličej a krk. Používejte pouze na noc, abyste pomohli vaší pleti se zregenerovat.

VÝSLEDEK

Tento úžasný elixír je vhodný pro všechny typy pleti. Používejte pravidelně pro hydratovanou, zdravou a zářící pleť. Tento účinný přípravek se doporučuje používat na noc, aby intenzivně doplnil, opravil a rozjasnil vaši pleť.

SLOŽENÍ

Sugarcane derived Squalane (třtinový skvalan), Punica Granatum (olej ze semen grnátového jablka - jeden z nejsilnějších antioxidantů, potlačující předčasné stárnutí kůže) seed oil, Caulerpa Lentillifera (olej ze zelených řas) oil, Stenol A (Bakuchiol), Bidens Pilosa extract (dvouzubec chlupatý - výtažek s protistárnoucím účinkem, přispívající ke zpevnění a rozjasnění pokožky, Gossypium Herbaceum (bavlníkový olej - zjemňující účinky na pleť, antioxidant, zvyšuje elasticitu) seed oil, Linum Usitatissimum (lněný olej - pleťový kondicionér, intenzivně vyživuje pokožku, proto je vhodný na všelijaké kožní problémy, pomáhá hojit popáleniny a různé zánětlivé vyrážky) seed oil, Phoenix Dactylifera (výtažek ze semen datlí) seed extract, Caryodendron orinocense (olej ze semen ořešáku cacay, taccy nut), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C), Vigna Aconitifolia (mungo fazolky), Crambe Abyssinica (olej ze semen katránu etiopského) seed oil, Carica papaya (papájový olej - používá se na zrohovatělou a poškozenou kůži a bradavice) seed oil, Camellia Japonica (kaméliový olej - emulgační činidlo, změkčuje pokožku, hydratuje a vyživuje, zlepšuje prokrvení, stimuluje růst nových kožních buněk a výborně hojí, chrání kůži a vlasy před poškozením volnými radikály, zvyšuje pružnost pleti, pomáhá léčit její zánětlivé reakce a zpomaluje projevy stárnutí.seed oil, Helianthus Annuus (slunečnicový olej - podobá se lipidům v lidské kožní tkáni, snadno se vstřebává a proniká rychle do hlubších vrstev kůže, má zklidňující, zjemňující, vyhlazující a protizánětlivé účinky, funguje jako antioxidant a chrání pleť před poškozením vnějšími vlivy, ztrátou pružnosti a pevnosti) seed oil, Vaccinium Myrtillus (výtažek z ovoce a listů brusnice borůvky - podporuje mladistvý vzhled pokožky, kterou navíc i rozzáří, proti stárnutí kolagenových tkání) fruit/leaf extract, Saccharum Officinarum (výtažek z cukrové třtiny) extract, Citrus Aurantium Dulcis (výtažek z pomerančovníku sladkého - antiseptické, protizánětlivé a čisticí účinky) fruit extract, Citrus Limon (výtažek z citroníku pravého - snížuje viditelnost jizev a stařeckých skvrn, sjednocuje barevný tón pleti a zlepšuje tón pokožky, která pak vypadá mladistvě a svěže., hodí se zejména na pleť mastnou a problematickou, neboť odstraňuje nadbytek kožního mazu a pomáhá při léčbě akné) fruit extract, Acer Saccharum (javorový sirup - dezinfekční a konzervační účinky, napomáhá k rychlejší regeneraci poraněné kůže) extract, Adansonia Digitata (baobabový olej) oil, Nigella sativa (CO2 výtažek - olej z černuchy seté) CO2 oil, Dimethyl isosorbide (složka napomáhající  pronikání látek do pokožky, hlavně nezbytné antioxidanty a bělící ingredience v produktu), Dicaprylyl Carbonate (Cetiol® CC - inovativní suché změkčovadlo, které může výrazně zlepšit smyslové vlastnosti přípravku, na pokožce vytváří ochranný film a zvyšuje pronikání látek do pokožky, často se používá jako přírodní alternativa silikonového oleje, má schopnost zvlhčit pleť, která je potom měkká, hladká a na dotek sametová, po aplikaci nezanechává mastný pocit), Camellia Sinensis (výtažek ze zeleného čaje - antioxidant) extract, Coffea Arabica (kávový olej - silný antioxidant, bohatý na fyto-steroly, kofein obsažený v zrnech vyrovnává pH pokožky, pomáhá proti jejímu vysušování a snižuje viditelnost jizev) seed oil, zlepšuje regeneraci pokožky, snižuje kruhy pod očima, kávová zrna obsahují kyselinu linolovou a olejovou, které pokožku vyživují a zvlhčují), Dipalmitoyl Hydroxyproline (podporuje kontrakci a přestavbu kolagenových vláken – zlepšuje napětí a pevnost pleti), Alpha Bisabolol (zlepšuje stav suché, šupinaté, podrážděné, dehydrované a hlavně citlivé pokožky), Zingiber Officinale (výtažek ze zázvoru - prokrvuje pokožku) root extract, Alpha Lipoic Acid (kyselina alfalipoová je jednou z omega-3 mastných kyselin a je rozpustná ve vodě i v tucích, pomáhá neutralizovat volné radikály, čímž působí proti předčasnému stárnutí buněk v těle, funguje jako antioxidant, dokáže obnovovat hladiny vitaminů C a E, které se taktéž řadí mezi významné antioxidanty), Plantago Major (listový výtažek z jitrocele - antiseptikum, vhodný pro mastnou a aknózní pleť, stahuje rozšířené póry, redukuje kruhy pod očima, je šetrný i k citlivé pokožce) leaf extract, Corallina Officinalis (prášek z červené mořské řasy - přírodní zahušťovadlo, antioxidant, pomáhá pokožku celkově regenerovat, zklidňuje, změkčuje a zjemňuje) extract,  Centella asiatica (výtažek z Gotu kola/ pupečník asijský - zlepšuje pružnost pokožky, hojí rány) extract, D-alpha tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus officinalis (výtažek z listů rozmarýnu - antioxidant a přírodní konzervant, je antibakteriální, zabraňuje množení bakterií a znehodnocení výrobku) leaf extract, Tanacetum annuum (olej z heřmánku modrého - vyznačuje se sytě modrou barvou, díky přirozeně vysokému obsahu azulenu, výrazně podporuje hojení a regeneraci pokožky, urychluje hojení jizev, zanícené pleti, či pokožku postiženou ekzémem) oil, Achillea millefolium (olej z řebříčku - silice obsahuje azulen, má adstringentní, antiseptické, čistítí účinky, je vhodný na akné, zanícenou a nečistou pleť) oil.

INCI

Sugar cane derived Squalane, Punica Granatum (Pomegranate) seed oil, Caulerpa Lentillifera (Green Caviar) oil, Stenol A (Bakuchiol), Bidens Pilosa extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) seed oil, Linum Usitatissimum (Linseed) seed oil, Phoenix Dactylifera (Date) seed extract, Caryodendron orinocense (Cacay) nut oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C), Vigna Acontifolia (moth bean), Crambe Abyssinica (Abyssinian) seed oil, Carica papaya (Green papaya) seed oil, Camellia Japonica Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar cane) extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) fruit extract, Citrus Limon (Lemon) fruit extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) extract, Adansonia Digitata (Baobab) oil, Nigella sativa (black cumin) CO2 oil, Dimethyl isosorbide, Dicaprylyl Carbonate, Camellia Sinensis (Green Tea) extract, Coffea Arabica (Green Coffee) seed oil, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Bisabolol (and) Zingiber Officinale (Ginger) root extract, Alpha Lipoic Acid, Plantain (Plantago Major) leaf extract, Corallina Officinalis extract, Centella asiatica (Gotu kola) extract, D-alpha tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, Tanacetum annuum (Blue tansy) oil, Achillea millefolium (Yarrow) oil.

Contact us!